Blogarchívum

Az újságba terjedelmi okokból néhány írás olykor be sem kerül, vagy már néhány szó kihúzásától is elveszti stílusát. Itt cikkeim húzás nélkül, eredeti formában olvashatók. Több fotó a www.indafoto.hu/tibifoto képblogon található. Más újságban, nyomtatott kiadványban vagy internetes oldalon a beleegyezésem nélkül nem közölhetők! Mászáros Tibor tibifoto@t-online.hu mobil: 06-30/260-05-07 Tel.: 403-41-50 A képekre kettőt kattintva a képek megnőnek.

2011. január 21., péntek

Hölgyklub függönyök mögött

 













Kedves XVI. kerületi hölgyek! A Bajnokok Ligája minden szerdán futballínyencségekkel kényezteti a férfiakat. Amíg ők a góloknak örülnek, Önök jöjjenek el a Hölgyklub szintén szerdán esténként, havi egyszer esedékes rendezvényeire, mert olyan érdekes bemutató részesei lehetnek, mint amilyennel Madaras Olga, a közismert Rákosi úti Rőfösbolt tulajdonosa lepte meg a szép lakások kedvelőit.

Mészáros Tibor

A Rőfösbolt az igényes lakásra vágyó vásárlók boltja. Tulajdonosa, Madaras Olga volt a vendége a Hölgyklub november 17-i összejövetelének, ahol szakemberek segítségével a szép lakások titkaihoz kerülhettek közelebb az érdeklődők. Madaras Olga tanácsainak és minőségi árukészletének már sok haszonélvezője van a kerületben, ám ezúttal nem egyedül érkezett. A szép lakások létrehozásának további szakértőit hívta meg előadónak. Tasnádi Marian lakberendező, belsőépítész, és Albrecht Szilvia, több neves külföldi cég képviselője volt a segítségére.
Tasnádi Marian a belső terek célszerű kialakításáról beszélt. Áttekintette a belsőépítészet történetét, felvázolta alapelveit, bemutatta legfontosabb stílusirányzatait. De nem csak elméletben, hanem vetített képekkel illusztrált tanácsok formájában hozott számtalan példát arra, miként lehet úgy belső teret tervezni, hogy az esztétikum összhangban legyen a célszerűséggel.
Majd ha a terv már megvan, akkor kell felkeresni a Rőfösboltot, ahol széles választékát találjuk mindannak, amire a lakás felöltöztetésekor szükség lehet. Ezúttal elsősorban a fényáteresztő- és sötétítőfüggönyök, valamint kiegészítőik kerültek terítékre.
Albrecht Szilvia a Rőfösbolt beszállítója és partnere, neves angol, német, spanyol és görög cégek termékeit mutatta be a Hölgyklub tagjainak. Olyan országok kínálatát, ahol nagy múltjuk és erős kultuszuk van a lakástextileknek. A választék bizonyára megnyerte a hölgyek tetszését, akik minden anyagot megtapinthattak, és szinte a szivárvány minden színében odaképzelhettek otthonuk ablakai köré. Ehhez vetített képes segítséget is kaptak. A függönyanyagokhoz minden színben kiegészítők is tartoztak, rojtok, szalagok és más díszítőelemek formájában.
A Hölgyklubnak tehát valószínűleg sikerült egy igazán nőies kínálattal szórakoztatni a megjelenteket. És továbbra se feledjék, ha a tévében szerdán kezdődik a Bajnokok Ligája, lehet, hogy az Erzsébetligetben éppen aznap van a Hölgyklub újabb összejövetele.

Nincsenek megjegyzések:

Rendszeres olvasók